Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Dakopbouw plaatsen in Amsterdam

 De aannemer plaatst de dakopbouw aan de hand van de bouwtekeningen die je eerder hebt laten maken door een architect. Het kan zijn dat uit de constructieberekening is gebleken dat ook de bestaande constructie verstevigd moet worden.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor dakopbouw plaatsen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!,VCA,Dakvenstermeesters,Dakmerk (SECI)