Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Huis laten bouwen Amsterdam

Het laten opbouwen van een huis is een overweldigend en opwindend proces. We beseffen bij A.S.P. Timmerwerken B.V. dat dit een van de belangrijkste beslissingen in uw leven is. Onze kennis en inzet zorgen ervoor dat uw droomhuis gerealiseerd wordt.

Waarom kiezen voor nieuwbouw in Amsterdam?

Een nieuwbouwwoning geeft u de kans om van begin tot eind te bepalen hoe het huis eruit komt te zien en hoe het gebouwd wordt. Een nieuwbouwwoning voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van bouw en milieu, wat leidt tot energiezuinige en duurzame eigenschappen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. garanderen wij dat uw nieuwbouwhuis in Amsterdam voldoet aan alle eisen en dat u zich er meteen thuis zult voelen.

In Amsterdam en wijde omgeving hebben wij heel veel succesvolle projecten voltooid. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u terecht voor een nieuwbouwwoning, een verbouwing of een renovatie. Bel ons vrijblijvend op 075 300 1706 en ontdek onze mogelijkheden.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor huis bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!