Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Schuur bouwen

Schuur bouwen Amsterdam

Kies voor het laten bouwen van een schuur om zowel extra opslagmogelijkheden te krijgen als uw tuin te verbeteren. A.S.P. Timmerwerken B.V. staat aan uw zijde bij het realiseren van uw droomschuur in Amsterdam. We bieden gedetailleerde informatie over de voordelen, de verschillende schuurtypes en de bouwmethoden die we gebruiken.

Ons team ondersteunt u bij de aanvraag van de benodigde vergunningen en garandeert dat het ontwerp aan alle regels en voorschriften in Amsterdam voldoet. Wanneer alle voorbereidingen zijn afgerond, starten we met de bouw van uw schuur. Door het efficiënte en nauwkeurige werk van ons deskundig team, wordt uw schuur gebouwd naar de hoogste kwaliteitsstandaarden.

We gaan in overleg over de locatie, de afmetingen, de te gebruiken materialen en eventuele toevoegingen zoals elektra en water. Daarna stellen we een zorgvuldig plan op en maken we een offerte die helemaal bij uw wensen past. Een bouwvergunning is in de meeste gevallen vereist voor het bouwen van een schuur.

Het bouwproces

Het realiseren van een schuur vergt grondige voorbereiding en nauwkeurige uitvoering. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen we ervoor dat u begeleid wordt van begin tot het eind. Ons ontwerpproces begint met een plan dat volledig op uw behoeften is afgestemd.

Metalen schuur Amsterdam

De sterkte en duurzaamheid van metalen schuren betekenen dat ze nauwelijks onderhoud nodig hebben. Ze geven een goede bescherming tegen weersomstandigheden en hebben minder last van brand. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en stijlen.

Houten schuur Amsterdam

Uw tuin wordt gezelliger en natuurlijker met een houten schuur. Hout levert duurzame prestaties en sterke isolatie. Er zijn verschillende houtsoorten en afwerkingen beschikbaar zodat u de schuur helemaal naar uw smaak kunt samenstellen.

Soorten schuren

A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u bij zowel het ontwerpen als het bouwen van diverse soorten schuren. A.S.P. Timmerwerken B.V. heeft ruime ervaring in het bouwen van houten, stenen en metalen schuren. Met onze hulp bouwt u een schuur die precies voldoet aan uw specifieke wensen en financiële grenzen.

Multifunctioneel

Een schuur biedt een praktische en handige oplossing voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen, tuinmeubelen en andere spullen die u niet binnen wilt houden. Er zijn veel verschillende manieren waarop een schuur kan worden gebruikt. Wilt u een hobbyruimte, een thuiswerkplek of een klusplek? Een schuur biedt hiervoor de flexibiliteit die u zoekt.

Voordelen van een schuur laten bouwen

U kunt profiteren van diverse voordelen wanneer u een schuur laat bouwen. Naast dat het extra opbergruimte biedt, kan het ook dienen als werkplek, hobbyruimte of klein kantoor. Een goed gebouwde schuur kan de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen.

Een schuur op maat

A.S.P. Timmerwerken B.V. kan uw schuur volledig op maat maken. Denkt u eraan om een schuur te laten bouwen in Amsterdam? Wilt u meer weten? Onze experts staan klaar op 075 300 1706 voor vrijblijvend advies.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor schuur bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!