Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Dakkapel op maat Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Dakkapel op maat

Dakkapel op maat Amsterdam

Door een dakkapel te laten installeren, geniet u van meer licht en ruimte in uw woning. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. beseffen we hoe belangrijk het is om een dakkapel te hebben die exact past bij uw huis en wensen. Daarom zorgen wij ervoor dat u in Amsterdam dakkapellen op maat krijgt.

Met een dakkapel krijgt uw zolder meer ruimte, extra licht en een verbeterde ventilatie. Hierdoor is de zolder niet alleen handig in gebruik, maar ook comfortabeler om in te verblijven. Het plaatsen van een dakkapel kan de waarde van uw woning doen stijgen.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. werken wij volgens een vast proces om ervoor te zorgen dat uw dakkapel perfect aansluit op uw wensen en woning. In onze eerste sessie maken we tijd vrij om uw wensen en behoeften te bespreken. Onze deskundige adviseurs geven u de juiste aanbevelingen en staan u bij in uw keuzeproces.

Vergunningen dakkapel

Bij bepaalde dakkapellen is het verplicht om een bouwvergunning aan te vragen. Onze specialisten kunnen u ondersteunen en adviseren bij het proces van het aanvragen van vergunningen. Zo verzekeren we dat alle stappen in lijn met de regels worden genomen.

Soorten maatwerkdakkapellen

Klassieke dakkapel: Geschikt voor oudere woningen, deze stijl creëert een authentieke uitstraling. Moderne dakkapel: Modern en minimalistisch, perfect voor een woning met strakke lijnen en een eigentijdse uitstraling. Luxe dakkapel: Met opties zoals zonwering en hoogwaardige afwerking voor extra comfort.

Kosten van een dakkapel

Wat u betaalt voor een dakkapel verschilt afhankelijk van factoren zoals afmetingen, materiaalkeuze en aanvullende opties. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden wij scherpe prijzen en krijgt u van tevoren een overzichtelijke offerte opgestuurd. Onze prijzen zijn concurrerend en we bieden meerdere financieringsmogelijkheden om het voor u betaalbaar te maken.

Wilt u uw woning in Amsterdam uitbreiden met een dakkapel op maat? Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen we u graag met de expertise van onze professionals om uw droomdakkapel waar te maken!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.