Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Tuinkamer aanbouwen

Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Tuinkamer aanbouwen Amsterdam

Bent u op zoek naar extra leefruimte terwijl u van uw tuin geniet? Een tuinkamer is wellicht de oplossing. Een tuinkamer combineert het comfort van binnen met de schoonheid van buiten, ideaal voor elk jaargetijde. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. realiseren we met plezier uw tuinkamerwensen in Amsterdam.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een ruimte, semi-geïsoleerd en met veel glas, grenzend aan uw huis, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Het is een perfecte oplossing voor mensen die meer leefruimte willen zonder een volledige aanbouw te hoeven doen. Met een eenvoudig te integreren tuinkamer op uw terras, ontstaat een naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimte.

Een tuinkamer staat bekend om het vele natuurlijke licht: de glazen wanden en daken zorgen ervoor dat er veel daglicht binnenkomt. U heeft flexibele opties voor het gebruik; gebruik de ruimte als eetkamer, ontspanningsruimte, werkplek of als speelkamer voor de kinderen. Snelle installatie: Ten opzichte van een uitbouw kan een tuinkamer sneller worden geïnstalleerd en vaak zonder vergunning.

Waarom kiezen voor A.S.P. Timmerwerken B.V.?

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. leveren we constante kwaliteit en streven we naar tevreden klanten. Onze vakmensen in Amsterdam brengen elke opdracht met toewijding en passie tot een goed einde. We luisteren naar uw wensen en bieden maatwerkoplossingen die uw verwachtingen overtreffen. Neem direct contact met ons op via 075 300 1706 voor een gratis adviesgesprek en ontdek alle opties voor uw droomtuinkamer.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.