Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Nieuwbouw

Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Nieuwbouw Amsterdam

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bent u aan het juiste adres voor al uw nieuwbouwplannen in Amsterdam. Bij ons kunt u altijd rekenen op hulp, of u nu een nieuw huis, een ruime garage, een handige schuur of een grote loods wilt. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. gaan we voor kwaliteit en vakmanschap, met tevreden klanten als resultaat.

Uw droomhuis laten bouwen in Amsterdam

Het bouwen van uw nieuwe huis begint als een droom en mondt uit in een avontuur dat u naar een woning brengt waar u trots op kunt zijn. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. realiseren we ons hoe belangrijk dit proces voor u is. Wij hechten waarde aan uw wensen en ideeën en creëren samen een perfect ontwerp. Van de eerste tekening tot de laatste steen, alles wordt in detail uitgevoerd. Lees hier meer over het laten bouwen van een huis.

Een garage bouwen in Amsterdam

Heeft u behoefte aan extra ruimte voor uw auto, gereedschap of hobby? Een garage kan de perfecte oplossing zijn. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. maken we garages op maat die uw huis complementeren en uw behoeften vervullen. Wij kunnen zowel een enkele garage als een dubbele garage met opbergruimte voor u realiseren. Lees hier meer over het laten bouwen van een garage in Amsterdam .

Een schuur bouwen in Amsterdam

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. ontwerpen we schuren die zowel functioneel zijn als visueel overeenstemmen met uw terrein. We werken nauw met u samen aan de indeling, materialen en afwerking van uw schuur, zodat deze perfect aan uw wensen voldoet. Wilt u weten hoe wij uw perfecte schuur in Amsterdam kunnen creëren? Lees hier verder.

Een loods bouwen in Amsterdam

Zoekt u opslagruimte, een werkplaats, of een ruimte voor uw machines? A.S.P. Timmerwerken B.V. bouwt loodsen volledig op maat. Wij houden rekening met uw wensen en zorgen ervoor dat de loods zowel praktisch als duurzaam is. Interesse in meer informatie over het bouwen van een loods in Amsterdam? Wij bespreken graag uw project en denken mee aan een geschikte oplossing.

A.S.P. Timmerwerken B.V.: Uw partner in de bouw

Met A.S.P. Timmerwerken B.V. aan uw zijde, denken we mee en maken we van uw project een succes. Wat uw plannen ook zijn, of het nu een huis, garage, schuur of loods betreft, wij hebben de kennis en ervaring om ze te realiseren. We kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan in Amsterdam. We verheugen ons erop om in Amsterdam met uw project te beginnen.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.