Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Renoveren Amsterdam Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Renoveren Amsterdam

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u rekenen op een ervaren partner voor al uw renovaties in Amsterdam. Is het tijd voor een renovatie van uw woning, appartement of boerderij? Wij helpen u om uw dromen werkelijkheid te maken. Met onze uitgebreide expertise en oog voor detail zorgen we ervoor dat elk project naadloos verloopt en volledig aan uw wensen voldoet.

Woning renoveren Amsterdam

Een volledige huisrenovatie kan uw leefruimte compleet transformeren. Of het nu gaat om een complete make-over of het moderniseren van bepaalde delen van uw huis, bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bent u aan het juiste adres. Wij zijn ons bewust van de waarde van uw woning en daarom geven wij elk project onze volledige zorg en aandacht.

In Amsterdam renoveren we met aandacht voor iedere unieke eigenschap van uw huis. Van de verbetering van de energie-efficiëntie tot het aanbrengen van moderne details die de waarde van uw huis verhogen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen onze experts ervoor dat uw visie werkelijkheid wordt en uw huis een plaats wordt waar u zich thuis voelt. U kunt hier meer lezen over wat wij doen in het kader van woning renovatie.

Appartement Renoveren Amsterdam

Het aanpakken van een appartementenrenovatie biedt zowel unieke uitdagingen als mogelijkheden. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. beschikken we over veel kennis en ervaring met appartementenrenovaties in Amsterdam. We herkennen de uitdagingen die ruimte en structuur bieden, en weten precies hoe we het meeste uit elke vierkante meter kunnen halen.

Onze professionals zorgen ervoor dat uw appartement zowel praktisch als elegant en comfortabel is. Of u nu de keuken een make-over wilt geven, de badkamer wilt moderniseren of een open en luchtige leefruimte wilt maken. Onze deskundigen bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hebben de vaardigheden om uw appartement helemaal te veranderen. Lees hier meer over appartement renovatie.

Boerderij renoveren Amsterdam

Het opfrissen van een boerderij vraagt om deskundigheid en veel praktische ervaring. A.S.P. Timmerwerken B.V. begrijpt als geen ander de bijzondere eigenschappen van boerderijen en weet precies hoe deze het beste behouden en verbeterd kunnen worden. Het behouden van de historische charme en karakteristieke details is belangrijk tijdens het renoveren van een boerderij, terwijl moderne gemakken en functionaliteit geïntegreerd worden. Meer informatie over boerderij renovaties kunt u hier lezen.

A.S.P. Timmerwerken B.V.: Uw renovatiepartner in Amsterdam

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. geloven we dat elke renovatie begint met een goed gesprek. Bij ons staan uw wensen en ideeën centraal en wij leveren oplossingen die precies voldoen aan uw verwachtingen. Heeft u plannen voor een renovatie in Amsterdam? Bel dan vandaag nog 075 300 1706 om te bespreken hoe wij kunnen helpen.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.