Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Appartement verbouwen Amsterdam

A.S.P. Timmerwerken B.V. is uw ideale keuze voor het verbouwen van appartementen in Amsterdam. Wilt u uw huidige appartement upgraden of uw zolder omtoveren tot een prachtige leefruimte? Wij staan klaar om te helpen. Met onze expertise en nauwkeurigheid zorgen wij voor een naadloze verbouwing.

Meer wooncomfort

Door uw woning te verbouwen, kunt u uw wooncomfort flink verhogen. Door de structuur te optimaliseren, moderne voorzieningen toe te voegen en de isolatie te verbeteren. Zo verandert uw appartement in een prettigere woonruimte.

Waardevermeerdering appartement

Wanneer u uw appartement verbouwt met vakmanschap, kan dit de waarde ervan verhogen. Dit waarderingsaspect is met name waardevol als u uw appartement later wilt verkopen. Vaak zijn kopers bereid om extra te betalen voor een goed onderhouden en modern appartement.

Keukenrenovatie appartement Amsterdam

Met een nieuwe keuken krijgt uw appartement een frisse look en wordt koken nog leuker. Met de hulp van A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u een keuken ontwerpen die zowel functioneel als elegant is en volledig aansluit bij uw behoeften. Het renovatie van uw bestaande keuken is ook een mogelijkheid bij A.S.P. Timmerwerken B.V..

Badkamerrenovatie appartement Amsterdam

Door uw badkamer te moderniseren, geniet u van extra comfort en een waardestijging van uw appartement. Met ons kunt u uw badkamer compleet vernieuwen, inclusief nieuwe tegels, sanitair en verlichting. Uw huidige badkamer restaureren is ook een mogelijkheid, mits de situatie dit toelaat.

Staat er een verbouwing van uw appartement in Amsterdam op de planning? A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u graag als uw betrouwbare verbouwingsspecialist. Met onze uitgebreide ervaring en oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw appartement weer helemaal naar wens is. Bel 075 300 1706 voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor appartement verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!