Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Boerderij renoveren Amsterdam

Het renoveren van een boerderij in Amsterdam is een spannende onderneming. Maak uw oude boerderijen met de hulp van A.S.P. Timmerwerken B.V. tot moderne, comfortabele woningen. Onze inspanningen zijn gericht op het behouden van de karakteristieke charme van de boerderij.

Waarom een boerderij renoveren?

De renovatie van een boerderij brengt veel voordelen met zich mee, zoals een comfortabeler woonomgeving. Hierbij kunt u denken aan verbeterde isolatie, een moderne keuken en badkamers en/of energiezuinige installaties. Uw boerderij kan door een goed uitgevoerde renovatie aanzienlijk in waarde toenemen.

Een renovatie stelt u in staat om de bijzondere historische aspecten van uw boerderij te behouden en te herstellen. Op deze manier blijft de oorspronkelijke sfeer van het gebouw intact, terwijl het wordt aangepast aan moderne woonstandaarden. U kunt vrijblijvend contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1706 om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Zonder enige verplichting kunt u ons, A.S.P. Timmerwerken B.V., bellen op 075 300 1706 om te bespreken hoe wij kunnen helpen.

Renovatiewerkzaamheden bij boerderijen

Het is gebruikelijk dat eigenaren van oude boerderijen renovatie van hun dak en gevel wensen. Een goed geïsoleerd en sterk dak is van groot belang voor elke woning, maar specifiek voor oude boerderijen maakt het een groot verschil. De gevel van uw boerderij is bepalend voor de eerste indruk, maar met renovatie kunt u ook de isolatie een flinke boost geven.

A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt!

Het is belangrijk om een goed renovatieplan te hebben voor grote projecten als deze, en A.S.P. Timmerwerken B.V. kan u hierbij van dienst zijn. Het gaat hier niet alleen om een ontwerp en budget, maar ook om een heldere planning voor het traject. Een goed voorbereid renovatieproject is cruciaal, vooral bij een grootschalige klus als een boerderij. A.S.P. Timmerwerken B.V. biedt u hierbij de nodige hulp.

Onze eerste stap is een gedetailleerde technische evaluatie om de staat van het pand te beoordelen en onzichtbare tekortkomingen op te sporen. We controleren hierbij de fundering, het dak, de gevels en de installaties. Nadien stellen we een gedetailleerd plan op dat alle aspecten van de renovatie omvat.

We maken een ontwerptekening op basis van uw specifieke wensen en de resultaten van de inspectie. We voeren een onderzoek uit om vast te stellen wat technisch en financieel mogelijk is. Overweegt u om uw boerderij in Amsterdam of omgeving op te knappen? Neem direct contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor boerderij renoveren?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!