Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Keuken aanbouw Amsterdam Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Keuken aanbouw Amsterdam

Een uitstekende manier om extra ruimte en comfort in uw woning te brengen is via een keukenuitbreiding. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. weten we dat een keuken meer betekent dan slechts een kookruimte; het is het kloppend hart van uw woning. Om uw droomkeuken te realiseren, is een zorgvuldige voorbereiding noodzakelijk.

Wat zijn uw verlangens voor de nieuwe keuken en wat is de ideale locatie in uw huis? Blijft de woonkeuken op de huidige locatie of moet u uitbreiden naar een nieuwe plek in huis? Wij helpen u graag bij A.S.P. Timmerwerken B.V. om de antwoorden op deze vragen te vinden en een gedetailleerd plan op te stellen dat aansluit bij uw wensen en financiële mogelijkheden.

Vergunningsvereisten

Zorg ervoor dat u weet of een bouwvergunning vereist is voordat u de bouw begint. De omvang van de uitbreiding en de vereiste structurele veranderingen spelen hierbij een rol. Hoewel vaak geen vergunning nodig is voor een keukenuitbouw, is het verstandig om dit te controleren bij de lokale gemeente van Amsterdam.

Verschillende uitbouwmogelijkheden

Glazen uitbouw: Maak uw huis ruimer en lichter door veel glas toe te voegen. Deze zuidelijke uitbreiding kan naadloos overgaan in uw tuin zoals bij een serre. Traditionele aanbouw: Ontworpen met een plat dak en de mogelijkheid om een lichtstraat toe te voegen voor extra lichtinval. Keuken met tuinaansluiting: Openslaande deuren naar de tuin bieden een aangename binnen-buiten ervaring, vooral fijn tijdens de zomermaanden.

Kosten van een keukenuitbouw

De grootte van de uitbouw, de gekozen materialen en extra opties zoals isolatie en verlichting bepalen de kosten van een keukenuitbouw. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zijn onze oplossingen altijd passend bij uw budget. Op het eerste consult bespreken we uw ideeën en geven we een duidelijk kostenoverzicht, wat u helpt om een goed beeld van de kosten te krijgen.

De perfecte keukenuitbouw met A.S.P. Timmerwerken B.V.

De keuken uitbreiden in Amsterdam is een aantrekkelijke en waardevolle investering in uw woning. Met een goede planning, professionele uitvoering en de ondersteuning van A.S.P. Timmerwerken B.V., creëert u een functionele en elegante ruimte die aan al uw wensen voldoet. We begeleiden u vanaf de eerste schetsen tot aan de kleinste details, zodat uw project gegarandeerd een succes wordt.

Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw situatie. Heeft u hulp nodig? Bel ons op 075 300 1706 om te zien wat wij voor u kunnen doen. Stap voor stap naar uw droomkeuken, dichterbij dan u denkt!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.