Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Garage bouwen

garage op maat Amsterdam

Met A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u uw garage volledig naar uw eigen wensen en behoeften laten maken. We bieden verschillende keuzes op het gebied van maten, materialen, dakvormen en extra uitrusting. Samen met u ontwerpen we een garage die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Garage bouwen Amsterdam

Het neerzetten van een garage is een slimme keuze die uw woning meer waard maakt. In een garage heeft u voldoende opslagruimte en staan uw auto's beschermd. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden wij onze expertise aan om uw perfecte garage in Amsterdam te verwezenlijken.

Extra opbergruimte

Een garage heeft als groot voordeel dat er extra opbergruimte beschikbaar is. U kunt in de garage niet alleen uw auto stallen, maar ook fietsen, tuinmeubilair, gereedschap en andere zaken die u liever niet binnen bewaart. Met een goed georganiseerde garage heeft u altijd alles binnen handbereik.

Bescherming voor uw auto

In een garage is uw voertuig steeds veilig. Uw auto staat veilig en droog, waardoor deze langer meegaat. U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over krabben in de winter of een hete auto in de zomer.

Verschillende soorten garages

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen wij u graag bij het verwezenlijken van allerlei soorten garages. Met deze aanpak vindt u een oplossing die perfect past bij uw wensen en financiële mogelijkheden. We zullen een aantal voorkomende opties bespreken.

Houten garages

Hout zorgt ervoor dat uw garage een warme en natuurlijke uitstraling heeft bij uw woning. Personaliseer uw garage volledig met uw keuze uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. Hout is een duurzaam materiaal en biedt goede isolatie, waardoor uw garage het hele jaar door een aangename temperatuur heeft.

Stenen garages

Steen zorgt ervoor dat uw garage stevig en duurzaam is, met een lage onderhoudsbehoefte. Stenen garages isoleren zeer goed en bieden brandbeveiliging. U kunt verschillende bouwstijlen en afwerkingen selecteren, waardoor uw garage de uitstraling van uw woning volgt.

In Amsterdam levert A.S.P. Timmerwerken B.V. maatwerk garages en geen prefab oplossingen. Wij zijn specialists in aanbouw, verbouw, renovatie en op maat gemaakte dakkapellen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. garanderen we vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

Het bouwproces van een garage

Bij de bouw van een garage is zorgvuldige planning en uitvoering onontbeerlijk. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. werken we met u samen van begin tot eind. We beginnen met het samen ontwerpen van een garage die voldoet aan uw eisen en verwachtingen.

We evalueren samen de locatie, de afmetingen, de materialen en mogelijke extra's zoals elektriciteit en wateraansluiting. Daarna stellen we een gedetailleerd plan samen en maken we een specifieke offerte voor u. Bij de meeste bouwprojecten voor een garage heeft u een bouwvergunning nodig.

Zodra de voorbereidingen in orde zijn, starten we met uw garagebouw. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. werkt ons ervaren team zorgvuldig en efficiënt om uw garage te bouwen volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen. Hoe lang het bouwen van een garage zal duren, is afhankelijk van het type garage en de gevraagde specificaties.

Na het bouwproces werken we de garage af en installeren we extra's zoals een elektrische garagedeur of verlichting. Wanneer de bouw en de afwerking klaar zijn, leveren we de garage op en controleren we nog even alles om ervoor te zorgen dat het aan uw wensen voldoet. Vragen of problemen na de oplevering? Wij zijn er om u verder te helpen.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Denkt u eraan een garage te laten bouwen in Amsterdam? Kom vrijblijvend met A.S.P. Timmerwerken B.V. in contact voor advies. U kunt ons bellen op 075 300 1706 of het formulier op deze website invullen om contact op te nemen.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor garage bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!