Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Loods bouwen Amsterdam

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een loods te bouwen in Amsterdam? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen wij u graag met uw bouwplannen. Een loods is multifunctioneel: u kunt het gebruiken als opslagruimte, werkplaats of kantoor. Ons team ondersteunt u vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering, met als doel een soepel en wenselijk verloop van uw project.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. nemen we iedere fase van het bouwproces zeer serieus. Het proces start met een diepgaande inventarisatie van uw behoeften en verlangens. Daarna maken we een ontwerp dat perfect aansluit bij uw specifieke wensen.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen onze ervaren bouwkundigen ervoor dat het bouwproces vlot verloopt, terwijl we u steeds op de hoogte houden als opdrachtgever. We praten samen met u over uw wensen en eisen. Wat is het doel van de loods? Welke afmetingen en indeling streeft u na? Met uw input maken we een op maat ontwerp, waarbij functionaliteit, esthetiek en uw budget altijd in het midden staan.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staat duurzaamheid en kwaliteit voorop in alles wat we doen. Onze keuze voor milieuvriendelijke materialen garandeert een lange levensduur. Ons team van ervaren professionals zorgt met precisie en zorg voor een loods die aan alle moderne normen en eisen voldoet.

Diverse soorten loodsen

Wij ontwikkelen loodsen in allerlei soorten, geheel naar uw wens. Opslagloodsen: Zeer geschikt voor het veilig opslaan van materialen, goederen en landbouwproductie. Bedrijfsloodsen zijn geschikt voor productie, opslag en als kantoorruimte.

Agrarische loodsen: Praktisch en veilig voor de opslag van landbouwgereedschap en oogst. Heeft u een buitengewoon project in gedachten? Wij denken graag met u mee en leveren maatwerkoplossingen. Bent u van plan een loods op te zetten in Amsterdam? Raadpleeg A.S.P. Timmerwerken B.V. voor deskundig advies.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor loods bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!