Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Aanbouw en uitbouw in Amsterdam Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Aanbouw en uitbouw in Amsterdam

Wanneer u meer plek nodig heeft of uw huis een modernere uitstraling wilt geven, kunt u rekenen op A.S.P. Timmerwerken B.V.. We zetten onze specialisatie in aanbouw en uitbouw in Amsterdam in om uw ideale woonsituatie te bereiken. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen we voor een glad en zorgeloos verloop van uw project door u bij elke stap te ondersteunen.

Wat kan A.S.P. Timmerwerken B.V. voor u doen?

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u in Amsterdam kiezen uit een breed scala aan aanbouw- en uitbouwdiensten. Wilt u een dakkapel op maat, een uitbouw van de woonkamer, een aanbouw van de keuken of een tuinkamer? Wij staan tot uw dienst. Met veel zorg en aandacht voeren we elk project uit, zodat u weet dat het resultaat precies is wat u voor ogen had.

Dakkapellen op maat maken

Met een dakkapel op uw zolder krijgt u niet alleen extra ruimte en licht, maar het zorgt ook voor een vernieuwde en verbeterde uitstraling van uw woning. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden we jarenlange ervaring en vakmanschap in het realiseren van uw dakkapel op maat. Wij luisteren goed naar uw wensen en eisen om te zorgen dat het ontwerp geheel bij de stijl van uw woning past. Wij kunnen u hier meer vertellen over het op maat laten maken van een dakkapel.

Uitbouw van de woonkamer

Vaak vormt de woonkamer het middelpunt van het huis, waar u kunt relaxen en genieten met uw gezin. Een uitbouw van uw woonkamer biedt niet alleen extra ruimte maar ook een behaaglijke en sfeervolle omgeving. Onze samenwerking met u leidt tot een uitbouw die functioneel en aantrekkelijk is. De mogelijkheden die wij bieden in Amsterdam kunt u hier vinden.

Keuken aanbouw

Wanneer uw keuken ruim en goed ingericht is, wordt kokkerellen een feestje en biedt het meteen een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Een keukenuitbouw biedt uitkomst als uw huidige keuken te klein of verouderd is. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we voor u klaar om uw droomkeuken waar te maken. Bekijk wat er allemaal mogelijk is voor keuken aanbouwen. Lees hier meer over de mogelijk heden van een keuken aanbouw.

Tuinkamer aanbouwen

Met een tuinkamer trekt u de binnenruimte door naar uw tuin. U kunt hier heerlijk ontspannen, werken of genieten van al het moois van de natuur, ongeacht de weersomstandigheden. Meer ontdekken over het toevoegen van een tuinkamer aan uw huis? U kunt meer vinden op onze pagina over het aanbouwen van een tuinkamer.

Neem contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Wilt u stappen zetten om uw woonruimte uit te breiden en te verbeteren? Droomt u van meer ruimte in uw huis? Of het nu gaat om een dakkapel, keuken, woonkamer of tuinkamer, wij helpen u graag. Bent u van plan om uw huis te vergroten en te verbeteren?

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.