Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Woning verbouwen Amsterdam

Woningrenovaties kunnen opwindend en zeer belonend zijn. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. erkennen we het belang van het aanpassen van uw woning aan uw voorkeuren en noden. Wij staan klaar om u te helpen, zowel bij de renovatie van een enkele kamer als bij de complete verbouwing van uw woning.

Waarom uw woning verbouwen?

Er zijn verschillende redenen, of het nu een noodzaak of wens betreft, om een woning te verbouwen. Het kan zijn dat u meer ruimte wilt, de indeling van uw woning verbeteren, of een modernere stijl wilt in uw interieur. Een ander belangrijk voordeel van een verbouwing is dat het de waarde van uw huis kan vergroten, waardoor het een waardevolle investering voor later is.

Creëer meer leefruimte

Meer leefruimte is een veelvoorkomende reden waarom mensen besluiten hun woning te verbouwen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitbouw aan de achterzijde van uw woning, een dakkapel op de zolder of door twee kamers samen te voegen. Met uitgebreide ervaring bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunnen we u ondersteunen bij verschillende projecten en de beste oplossing voor uw situatie in Amsterdam adviseren.

Moderniseren

Veel mensen willen hun huis moderniseren en besluiten daarom te verbouwen. Het vernieuwen van de keuken of badkamer, het plaatsen van nieuwe vloeren of het vervangen van oude installaties zijn goede voorbeelden. Moderne aanpassingen kunnen niet alleen het wooncomfort verhogen, maar ook bijdragen aan een betere energie-efficiëntie.

Keukenrenovatie

Omdat de keuken vaak het hart van uw huis vormt, kan het woongenot hierdoor sterk toenemen. Of u nu een totaal nieuwe keuken wilt of uw bestaande keuken wilt vernieuwen, Met onze hulp wordt uw droomkeuken werkelijkheid.

Badkamerrenovatie

Door een nieuwe badkamer toe te voegen krijgt uw huis een frisse en luxe uitstraling. Wij bieden u advies over de nieuwste trends en materialen, en dragen zorg voor een efficiënte en nauwkeurige installatie. Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor de aanleg van een extra badkamer of toilet in uw woning.

Uitbouw en aanbouw

Door een uitbouw of aanbouw kunt u meer ruimte krijgen in uw woning, zonder te hoeven verhuizen. Dit kan het vergroten van de woonkamer betekenen, het toevoegen van een serre of een extra slaapkamer. A.S.P. Timmerwerken B.V. begeleidt u van de eerste stappen tot de laatste, van de fundering tot het dak.

Zolderverbouwing

Veel woningen hebben een zolder die ongebruikt blijft, maar deze ruimtes bieden vaak veel potentieel voor extra woonruimte. Uw zolder kan door middel van een dakkapel of dakraam worden getransformeerd tot een extra slaapkamer, kantoor of speelkamer. Hoewel een verbouwing een aanzienlijke investering vereist, kunnen de voordelen op de lange termijn groot zijn.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Gaat u voor een verbouwing van uw woning in Amsterdam? Vraag een specialistisch advies en een offerte op maat aan bij A.S.P. Timmerwerken B.V.. We verheugen ons op de samenwerking om uw droomhuis te verwezenlijken!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor woning verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!