Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Verbouwen

Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Verbouwen Amsterdam

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bent u aan het juiste adres voor al uw verbouwingsprojecten in Amsterdam. Of u nu plannen heeft voor het verbouwen van uw woning, appartement, boerderij of schuur, wij zijn er om uw ideeën te realiseren. Onze toegewijde vakmensen bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen ervoor dat uw project vlekkeloos verloopt en aan al uw wensen tegemoetkomt.

Woning verbouwen in Amsterdam

Het transformeren van uw woning kan de leefruimte volledig veranderen en beter aansluiten bij uw hedendaagse behoeften en stijl. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. realiseren we hoe waardevol uw woning voor u is. Elke verbouwing krijgt van ons veel zorg en oog voor detail en kwaliteit.

Het kan gaan om het renoveren van de keuken, het groter maken van de woonkamer of het moderniseren van de badkamer. Uw woning in Amsterdam wordt volledig naar uw wens aangepast. Geïnteresseerd in wat wij kunnen doen voor uw woningverbouwing? Meer informatie vindt u op onze pagina over woning verbouwen.

Appartement verbouwen in Amsterdam

Voor de verbouwing van een appartement is een specifieke aanpak belangrijk door de beperkte ruimte en de kenmerkende structuur. Wij zorgen ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut, zodat u kunt genieten van een moderne en comfortabele leefomgeving. Wilt u weten hoe wij uw appartement kunnen transformeren? Bezoek dan onze appartement verbouwings- pagina voor alle informatie.

Boerderij verbouwen in Amsterdam

Het renoveren van een boerderij vereist diepgaande vakkennis en jarenlange ervaring. Bij het verbouwen van een boerderij is het cruciaal om de historische kenmerken te bewaren en te integreren met hedendaagse technieken. Bent u nieuwsgierig naar hoe wij uw boerderij kunnen opknappen? Kijk dan eens op onze boerderij-verbouwings pagina voor meer details.

Schuur of garage ombouwen tot woning Amsterdam

Door een schuur te verbouwen tot een woning, zorgt u voor meer leefruimte en een rustieke uitstraling van uw huis. Bent u benieuwd hoe wij uw schuur kunnen veranderen in een woonruimte? Bezoek dan onze schuur ombouwen tot woning pagina voor meer details. Geïnteresseerd in het ombouwen van uw schuur tot een moderne woning? Bezoek dan onze garage ombouwen tot woning /a>voor extra informatie.

Uw partner voor verbouwingsprojecten in Amsterdam

Wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. geloven dat een succesvolle verbouwing begint met een grondige bespreking van uw wensen. Wij begrijpen dat een verbouwingsproject een grote stap kan zijn. Daarom ondersteunen wij u gedurende het hele traject, van de eerste plannen tot de definitieve afronding. Wilt u uw verbouwingsdromen waarmaken? Bel ons dan vandaag nog via 075 300 1706 om te bespreken wat wij voor u kunnen doen in Amsterdam.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.