Direct een aannemer nodig in Amsterdam? Bel 075 300 1706 Of vul het formulier in

Garage ombouwen tot woning in Amsterdam Wij staan in Amsterdam voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Amsterdam, hoofdvestiging Wormerveer

Garage ombouwen tot woning in Amsterdam

Het wijzigen van een schuur of garage in Amsterdam naar een woning is een slimme manier om meer leefruimte te creëren. Welke ruimte u ook nodig heeft, studio, gastenverblijf of thuiskantoor, de mogelijkheden zijn talrijk. A.S.P. Timmerwerken B.V. is er om u te helpen bij uw project. Heeft u hulp nodig bij het verbouwen van uw schuur of garage? A.S.P. Timmerwerken B.V. staat voor u klaar.

Waarom een schuur of garage ombouwen?

Een van de grootste voordelen is dat de waarde van uw eigendom hierdoor fors toeneemt. Daarnaast kunt u meer leefruimte aan uw huis toevoegen zonder dat een verhuizing nodig is. Dit kan ideaal zijn voor een uitbreidend gezin, een thuiswerkruimte of als een verblijf voor gasten.

Vergunningen en regelgeving

Het is belangrijk om eerst te verifiëren of een vergunning vereist is voor de verbouwing voordat u begint. Het is vaak nodig om dit te doen, dus het is verstandig om bij de gemeente van Amsterdam navraag te doen over welke vergunningen en goedkeuringen vereist zijn. U kunt starten met de verbouwing nadat u alle benodigde vergunningen heeft en de plannen zijn afgerond.

Het ombouwen van een schuur of garage naar een woning in Amsterdam brengt zowel uitdagingen als beloningen met zich mee. Met een degelijke planning, de benodigde vergunningen en een zorgvuldige uitvoering kunt u een unieke en waardevolle toevoeging aan uw woning realiseren. Onze experts bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan voor u klaar om u te begeleiden bij elke fase van het proces. Bel ons vandaag nog via 075 300 1706 voor een afspraak!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1706

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.