Uw partner in nieuwbouw in Amsterdam

Wij zijn uw partner op het gebied van nieuwbouw in Amsterdam. Vele jaren ervaring maken de door ons aangedragen professional de geschikte partij voor het realiseren van uw woon- of ander bouwproject. Voor elk project hanteren wij dezelfde visie: afspraak is afspraak en communicatie is glashelder. Wij verzorgen de volgende soorten nieuwbouw:

  • 2 onder 1 kap woningen;
  • vrij staande woningen;
  • appartementen.

Van A tot Z geholpen

Onze ervaring in nieuwbouw maakt dat we precies weten waar we op moeten letten en welke stappen we moeten nemen om uw project goed en snel te kunnen afronden. We zijn u vanaf het begin tot na de afronding vakkundig van dienst en zorgen ervoor dat u met plezier uw nieuwe pand kunt betrekken.

Alles volgens afspraak

Bouwprojecten zijn grote projecten en het is belangrijk om voldoende overzicht te houden. Wij zijn ons hier zeker van bewust en hebben we een scherp oog voor de kaders van het project. Zo blijven we binnen het budget en werken we volgens het schema dat we samen met u hebben besproken. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent en kan er niets mis gaan.

Bent u op zoek naar een bouwer die zich volledig inzet voor uw nieuwbouwproject en een zeer actieve houding aanneemt door veel input te leveren en advies te geven? Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst.