Aanbouw aan uw woning in Amsterdam

Uw woning groter en/of lichter maken? Dat kan de door ons aangedragen professional voor u realiseren door middel van een aanbouw aan uw woning. Denk bijvoorbeeld aan:

  • dakkapel;
  • serre aanbouw;
  • houten aanbouw;
  • keuken aanbouw;
  • garage of schuur aanbouw;
  • dakopbouw.

Van A tot Z

Bij aanbouw aan uw woning komt meer kijken dan u denkt. Als u een geheel nieuw gedeelte aan uw woning laat bouwen, dan bent u er niet met alleen de fundering. Aanbouw is meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan uw vloer, wand of kozijnen. Voor aanbouw in Amsterdam of omgeving Amsterdam zijn wij uw perfecte partner. Wij verzorgen uw project namelijk van A tot Z. Zo heeft u nergens omkijken naar en hoeft u niet allerlei contacten te onderhouden met verschillende bedrijven, want wij doen alles voor u.

Uitbouw

Wilt u liever een bestaande ruimte vergroten? Kiest dan voor een uitbouw. Ook voor de bouw daarvan zit u bij ons goed. Wij zorgen voor een grotere woonkamer of creƫren extra ruimte waar bijvoorbeeld uw kinderen kunnen spelen.

Vrijblijvende offerte voor uw aanbouw

Voor uw aanbouw in Amsterdam of regio Amsterdam door uw aannemersbedrijf wordt er altijd een offerte opgesteld. Er wordt gekeken wat er allemaal bij de aanbouw komt kijken en verwerken al deze aspecten in dit voorstel. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Het voorstel is geheel vrijblijvend, dat betekent dat u er nog even rustig over na kunt denken. Als u akkoord gaat, dan wordt er een afspraak gemaakt om te beginnen met de aanbouw. Uw aannemersbedrijf, uw aannemer uit Amsterdam, voert graag al uw projecten voor u uit.